Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης “Όλοι Μαζί Μια Αγκαλιά” στο ΔήμουΑγίων Αναργύρων - Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2019

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε η ΕκδήλωσηΕυαισθητοποίησης “Όλοι Μαζί Μια Αγκαλιά” από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία “Ανοιχτή Αγκαλιά” την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού “Μαρία-Έλενα”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από το Δήμαρχο της πόλης κ. Τσίρμπα Σταύρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας κ. Λεωτσάκο Ανδρέα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Διαγουμά Μανώλη και τον Αντιδήμαρχο Ασφάλειας, Προστασίας του Πολίτη και Υπεύθυνο ΑμεΑ κ. Βαβλαδέλη Δημήτρη. 

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία του Συλλόγου με τη συνεργασία της Ομάδας χορωδίας του Δ' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων. Στη συνέχεια τα μέλη της Ανοιχτής Αγκαλιάς παρουσίασαν χορευτικό πρόγραμμα και η εκδήλωση έκλεισε με θεατρικό δρώμενο μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ηλίας Αποστόλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζαλακούδης Δημήτρης και Νταούτης Γιώργος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελιάς Νίκος, ο κ. Κουκουβίνης μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΜΕΑ, η κ. Ζαχαρά Ειρήνη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Τυρταίος, ο κ. Καρελιώτης Θανάσης, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας, η κ. Σαπέλλα Μαρία Πρόεδρος της ΤΟ της Ν. Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου.

 

Η εκδήλωση ήταν το επισφράγισμα ενός διήμερου εκδηλώσεων που περιλάμβανε και φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου “Η Ανοιχτή Αγκαλιά” με τα παιδιά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Δήμου.

 

Μέσα από τις δράσεις παιδιά, ηλικιωμένοι, γονείς, άτομα με αναπηρία, εργαζόμενοι, εκπαιδευτές έγιναν μια αγκαλιά περνώντας το μήνυμα “όλοι μαζί χρειάζεται να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ζούμε σε μία πόλη συνεκτική, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στη διαφορετικότητα”

 

Ακολουθήστε μας