Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εύσημα για την Κοινωνική Πολιτική από το Πρόγραμμα Υγιείς Πόλεις του ΠΟΥ και του Ιράν στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020Πρότυπο Δήμο και για άλλους Δήμους της χώρας μας στον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής χαρακτήρισαν οι Ιρανοί αντιπρόσωποι του υπουργείου Υγείας αλλά και Ιρανοί αυτοδιοικητικοί τον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ιρανών εκπροσώπων του Υπουργείου Υγείας, της Αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπροσώπων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας(ΠΟΥ) τονίστηκε ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του Δήμου και αποδόθηκαν εύσημα στον Δήμαρχο κ. Τσιρμπά για την στήριξη τέτοιων κοινωνικών δράσεων. 


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού  αποτελεί  ενεργό μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) το οποίο είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Δόθηκαν ακόμη τιμητικές πλακέτες από τον Δήμαρχο στους εκπροσώπους του Ιράν, του ΠΟΥ Ευρώπης, Ανατολικής Μεσογείου και του ελληνικού παραρτήματος του ΠΟΥ. 


Μέσω της προβολής διαφανειών και του ευρέος φάσματος δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας φάνηκε περίτρανα πως ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού  είναι μια Πόλη Ανθεκτική, Βιώσιμη  και Συνεργατική, που έχει σαν γνώμονα τον άνθρωπο. 

Ακόμη, επισημάνθηκε η σημασία της συμμετοχής των πολιτών στην υλοποίηση τέτοιων δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής και πώς μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω ένα δίκτυο συνεργασίας  με την τοπική και ευρύτερη κοινωνία. 

 

Ακολουθήστε μας