Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής η υγεία των δημοτών της

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2020


Προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής αποτελεί η υγεία των Δημοτών και των παιδιών του Δήμου.

Έχοντας αυτό σαν γνώμονα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, η Διεύθυνση Παιδείας και Προσχολικής Ηλικίας και η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από διαφόρων ειδικοτήτων ιατρούς σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.


Οι ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά του Δήμου μας θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Δευτέρα 16-Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και από τις 8.30 το πρωί ως και τις 15.00 το μεσημέρι.

Το κινητό πολυιατρείο «Ιπποκράτης» θα βρίσκεται στο χώρο του Νέου Δημαρχείου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61 με εθελοντές ιατρούς από τέσσερα ιατρεία.


Καθημερινά σαράντα παιδιά του Δήμου μας θα μπορούν να εξετάζονται από παιδίατρο, οδοντίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο και οφθαλμίατρο, αφού πρώτα κλειστεί εγκαίρως ραντεβού.

Οι Δημότες που ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους για προληπτικές εξετάσεις θα καλούν στα τηλέφωνα 2132039936 και 2132039921 από τις 8.30 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι από Δευτέρα ως και Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας