Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διανομή Τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2020

Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας: Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε στεκόμαστε ακόμα πιο ενεργά στους συμπολίτες μας


 

Σε μία δύσκολη παγκόσμια συγκυρία εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την επέλαση του κορονοϊού, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συνεχίζει τις τιτάνιες προσπάθειες ανακούφισης των ευπαθών ομάδων. 


Με   παράδοση   στις  κατοικίες  των ωφελουμένων ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020  η διανομή των τροφίμων  του Επισιτιστικού  Προγράμματος ΤΕΒΑ  από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής. του Δήμου μας. 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας: «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η  προάσπιση  της  υγείας  των πολιτών   και των εργαζόμενων και η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Κάνοντας πράξη το σύνθημα - Μένουμε Σπίτι -  ο Δήμος μας φροντίζει τους κατοίκους του  μεταφέροντας  κατ΄ οίκον  τα  πακέτα  με τα τρόφιμα. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, στεκόμαστε ακόμα πιο ενεργά στους συμπολίτες μας». 


Ειδικότερα  σε μία  προσπάθεια που ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020    και συνεχίζεται  σε καθημερινή βάση   διανεμήθηκαν  τρόφιμα,  καθαριστικά είδη και είδη βρεφικής φροντίδας  σε 1008 ωφελούμενους του προγράμματος.

Υλοποιήθηκε  όχι μόνο από τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και  με την  πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών της πόλης. 


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της  κοινωνικής υπηρεσίας  και δημιούργησαν μία  ασπίδα προστασίας  σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας