Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στο πλευρό των επαγγελματιών ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2020


  

 Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) βρίσκονται στο πλευρό των επαγγελματιών. 

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Ζαλακούδη, τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γ. Χατζηθεοδοσίου, τους αντιπροέδρους Η. Μάνδρο, Ν.Γρέντζελο, καθώς και τα μέλη Κ. Δρόσο και Κ.Παπαγεωργίου, 

πραγματοποίησαν επίσκεψη στα καταστήματα της πόλης μας στο πλαίσιο της δράσης του επιμελητηρίου στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Συζητήθηκαν τα προβλήματα που συναντούν οι καταστηματάρχες με τη μεταστροφή του εμπορίου προς τις ηλεκτρονικές αγορές και συμφωνήθηκε ότι με εντατικές προτάσεις και συνέργειες μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. 

 

Μόνο με συνεργασία και  την ενεργή συμμετοχή όλων θα περάσει η τοπική οικονομία στην επόμενη μέρα που θα είναι καλύτερη για όλους.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Τσίρμπας:

 

«Η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η νέα Δημοτική αρχή σχεδιάζει μεγάλες παρεμβάσεις ώστε να δώσει νέα ώθηση και αναπτυξιακή πορεία στην τοπική οικονομία. Στόχος μας είναι η αγορά των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού να πρωταγωνιστήσει». 

 

 Ακολουθήστε μας