Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων για τον αγιασμό βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2020

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό για την έναρξη της νέας -ιδιαίτερης λόγω κορονοϊού- σχολικής χρονιάς. Αφού θερμομετρήθηκε, ο Πρωθυπουργός μπήκε στον χώρο του σχολείου όπου συζήτησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές. 

 

 

  • Δεν είναι εύκολο να περνάτε όλη τη μέρα με μια μάσκα. Θαυμάζω ότι δείχνετε αυτή τη συνέπεια, είπε ο πρωθυπουργός στους μικρούς μαθητές.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά με «υγεία πάνω από όλα» ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου στους Αγίους Αναργύρους κατά την επίσκεψή του για τον αγιασμό.

«Φέτος θα πρέπει να κάνουμε όλοι μια παραπάνω προσπάθεια. Να κρατήσουμε τους εαυτούς μας υγειείς, να φροντίσουμε τους γονείς μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

 

Πριν εισέλθει στη σχολική μονάδα των Αγίων Αναργύρων μαζί με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμώς, ο Πρωθυπουργός θερμομετρήθηκε από δάσκαλα του σχολειου. Μετά τον αγιασμό μπήκε σε μία από τις τάξεις όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μικρούς μαθητές. 

 

 

«Ξέρω δεν είναι εύκολο να περνάτε όλη τη μέρα με μια μάσκα. Θαυμάζω, όμως, ότι δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε αυτό που είναι σωστό» συνέχισε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «επιτρέπεται φέτος ο ένας να αντιγράφει τον άλλο στο να φοράτε τη μάσκα, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές, να κρατάτε αποστάσεις. Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς θα είμαστε υπεύθυνοι πολίτες».

 

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «θα ακούμε πάντα τους ειδικούς και τους δασκάλους και θά ερθει και η στιγμή που θα άφησουμε τις μάσκες στην άκρη και θα θυμίσουμε τη ζωή όπως ήταν στο παρελθόν».

 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την αφοσίωσή τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί τα σχολεία είναι έτοιμα με τις μάσκες αλλα «κυρίως με την σωστή ενημέρωση στις δύσκολες στυιγμές που περνάμε».

 

Πριν να μπει στο σχολείο ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τον οποίο ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, θερμομετρήθηκε από δάσκαλά ενώ στη συνέχεια μπήκε σε μια τάξη και συνομίλησε με μαθητές.Ακολουθήστε μας