Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δωρεάν e-shop στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2020

 

Νέα εποχή και για το εμπόριο στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού! 

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με έντονο ενδιαφέρον για την εμπορική αναζωογόνηση της περιοχής, προχωρά στη διάθεση μίας νέας εργαλειοθήκης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην πόλη μας. 

Η δράση περιλαμβάνει τη δημιουργία  δωρεάν e-shop και site για τους εμπόρους της πόλης μας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Οι έμποροι και οι επαγγελματίες του Δήμου, που είναι μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα έχουν την ευκαιρία να έχουν το δικό τους e-shop και site χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Είμαστε κοντά στους εμπόρους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν επιβάλει τα έκτακτα μέτρα του κορονοϊού. Η δημιουργία δωρεάν e-shop και site θα φέρει την αγορά μας πιο κοντά στη νέα εποχή, ειδικά αυτό το διάστημα που βρίσκονται στο επίκεντρο οι ηλεκτρονικές παραγγελίες». 

 

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτή τη δράση μπορούν να εκδηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  αλλά και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ζαλακούδη Δημητρίου 2132023604 ή στο Γραφείο Δημάρχου με τον Ειδικό Σύμβουλο σε θέματα τοπικής αγοράς και ενίσχυσης πρωτοβουλιών τοπικής επιχειρηματικότητας κ. Γκατζέλη Γεώργιο στα τηλ. 2132023655, 2132023602 και 6973770245. 

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για τη δημιουργία δωρεάν e-shop και site.

https://agan.gov.gr/view.php?id=97

Ακολουθήστε μας