Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων - Καματερού στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 5ης Οκτωβρίου 2022

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2022



Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5 Οκτωβρίου η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα ζητήματα:

-Η δημοτική αρχή Αγίων Αναργύρων-Καματερού για άλλη μια χρονιά κατεβάζει τα υλικά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μάλιστα φέτος η αποκαθήλωση των υλικών του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή γινόταν επιλεκτικά, ενώ αλλά υλικά παραδόξως δε δημιουργούσαν πρόβλημα στην καθαριότητα της πόλης.
 Η απαράδεκτη τακτική της δημοτικής αρχής φαίνεται παρόλα αυτά ότι δεν πιάνει τόπο γιατί χιλιάδες λαού από τη γύρω περιοχή και συνολικά από την Αττική επισκέφτηκαν το Πάρκο Τρίτση που πραγματικά «βούλιαξε» με τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

-Τι συμβαίνει με τα παιδιά από το Καματερό που αναγκάζονται να μετακινηθούν στους Αγίους Αναργύρους για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του δημοτικού ωδείου; Το γεγονός έχει να κάνει με τη φιλοξενία του αστυνομικού τμήματος στο κτίριο που μέχρι πρότινος φιλοξενούταν το ωδείο στο Καματερό;

Για το θέμα της ανάπλασης και μονοδρόμησης της οδού Καζαντζάκη στα Μυκονιάτικα, που ξαναήρθε ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν παρών όπως και σε προηγούμενη συνεδρίαση για το ίδιο θέμα αλλά και αντίστοιχα θέματα, τονίζοντας ότι πρακτικά δεν έχει αλλάξει κάτι στην εισήγηση της δημοτικής αρχής.


 Στην παρέμβαση του ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόνισε πως εάν δε σταθεί κανείς στη χρυσόσκονη της δημοτικής αρχής, βλέπει ότι παραμένει η αποσπασματικότητα και ο ορατός κίνδυνος να μεταφερθεί το πρόβλημα σε παρακείμενες οδούς, γιατί ουσιαστικά δεν έχει γίνει κυκλοφοριακή μελέτη και η διοίκηση του Δήμου ζητάει λευκή επιταγή για διευθέτηση του ζητήματος στο μέλλον. Κατά τη συζήτηση του θέματος εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά το γνωστό πλέον σόου της δημοτικής αρχής περί αγάπης για την πόλη και άλλα τινά…

Για την κυκλοφοριακή επιβάρυνση της γειτονιάς της Τσούμπας, όπου η κατάσταση είναι εκρηκτική από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, η Λαϊκή Συσπείρωση σημείωσε ότι επείγει να ληφθούν δραστικά μέτρα, όπως για παράδειγμα η αντιδρόμηση της οδού Κρυστάλλη, γιατί καθημερινά οι κάτοικοι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος.
 Δε μπορεί μια γειτονιά να σηκώνει όλο το βάρος της διαδημοτικής συγκοινωνίας από το Ίλιον και άλλες περιοχές προς την Αθήνα, κάτι που συμβαίνει επί δεκαετίες.

Στη συνεδρίαση έκανε παρέμβαση το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης ΕΒΕ Αγίων Αναργύρων – Καματερού Πολύζος Καραλής ζητώντας ενημέρωση για το έργο ασφαλτόστρωσης και διαμόρφωσης πεζοδρομίων που βρίσκεται σε εξέλιξη στην οδό Σοφ. 
Βενιζέλου στους Αγίους Αναργύρους, θέμα για το οποίο είχαν ζητήσει και δημοτικές παρατάξεις να συζητηθεί. Για το θέμα την 1.10 ο Θοδωρής Σκολαρίκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το δήμαρχο και ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση στους επαγγελματίες της περιοχής.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας