Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μαζική κινητοποίηση και συμβολικός αποκλεισμός της Λ. Φυλής στο Καματερό

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2019

 

Μαζική κινητοποίηση έγινε το πρωί της Τετάρτης 13 Φλεβάρη από την Ένωση ΕΒΕ Αγίων Αναργύρων - Καματερού, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), με αίτημα την άμεση λήψη μέτρων ανακούφισης των επαγγελματιών στη Λεωφόρο Φυλής που επιβαρύνονται εδώ και μεγάλο διάστημα από το έργο που είναι σε εξέλιξη, καθώς και τη λήψη μέτρων για την επιτάχυνσή του.

 


Στο πλαίσιο της κινητοποίησης συμμετείχαν σχολεία και φορείς της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης, ενώ ακολούθησε συμβολικός αποκλεισμός της Λ. Φυλής στο ύψος των έργων στο Καματερό. Κλιμακώνοντας τη δράση τους αποφάσισαν νέα κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Της σημερινής κινητοποίησης είχαν προηγηθεί δύο γενικές συνελεύσεις της Ένωσης όπου πάρθηκαν αγωνιστικές αποφάσεις, καθώς όπως αναφέρουν οι ΕΒΕ και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται πλησίον του έργου έχουν υποστεί μείωση τζίρου μέχρι και 80%, την ώρα που οι υποχρεώσεις τους τρέχουν. Απαιτούν συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισής τους, φορολογικού, ασφαλιστικού περιεχομένου κλπ. (Στο συνημμένο το πλαίσιο αιτημάτων).

Σημειώνεται ότι κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίων Αναργύρων - Καματερού, με επικεφαλής τη δημοτικό σύμβουλο Βάσω Ζάχαρη παραβρέθηκε στη σημερινή κινητοποίηση της Ένωσης ΕΒΕ Αγίων Αναργύρων - Καματερού, με αίτημα να ανακουφιστούν οι επαγγελματίες στη Λεωφόρο Φυλής που επιβαρύνονται εδώ και μεγάλο διάστημα από το έργο που είναι σε εξέλιξη. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήλωσε τη στήριξή της στα δίκαια αιτήματα των ΕΒΕ της περιοχής, τα οποία ανέδειξε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόνισε ότι η δημοτική αρχή του Ν. Σαράντη πρέπει να πιέσει για την άμεση επιτάχυνση του έργου και να πάρει μέτρα για την ουσιαστική ελάφρυνση των αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι ήδη υποφέρουν από τη φοροεπιδρομή της κυβέρνησης.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ
 ypomnima_eve_agioi_anargyroi_kamatero-1.pdf
 ypomnima_eve_agioi_anargyroi_kamatero-2.pdf
 ypomnima_eve_agioi_anargyroi_kamatero-3.pdf


902.gr

Ακολουθήστε μας