Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O Νίκος Σαράντης παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του, σε Αγίους Αναργύρους - Καματερό και τους υποψήφιους Σύμβουλους του συνδυασμού του

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2019


Σε μια εντυπωσιακή σε μέγεθος συγκέντρωση , ο Νίκος Σαράντης παρουσίασε στις 24 Φεβρουαρίου 2019 τον απολογισμό του έργου του, σε Αγίους Αναργύρους - Καματερό και τους υποψήφιους Σύμβουλους του συνδυασμού του.

O Νίκος Σαράντης σε ανακοίνωση του τόνισε:

"ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε μια εντυπωσιακή σε μέγεθος συγκέντρωση παρουσιάστηκε σήμερα ο απολογισμός του έργου μας σε Αγίους Αναργύρους - Καματερό και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι του συνδυασμού.
Είμαι αληθινά συγκινημένος από την συμμετοχή, την ανταπόκριση, την φιλική ατμόσφαιρα, την δέσμευση όλων σας στην κοινή προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους και όλες εσάς που γεμίσατε ασφυκτικά τον κινηματογράφο Μαρία Έλενα, σε όσους υπομονετικά παρακολούθησαν μέχρι το τέλος αν και όρθιοι ή ακόμη και στον προθάλαμο της αίθουσας. Και επίσης ένα ευχαριστώ στους πολλούς εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Όλοι μαζί, μια ομάδα, μια πολύ μεγάλη παρέα, με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, συνεχίζουμε, ολοκληρώνουμε το έργο μας, δημιουργούμε το μέλλον του Δήμου που αγαπάμε."

Ακολουθήστε μας