Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O Σταύρος Τσίρμπας παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού "Καθαρή Πρόταση"σε Αγίους Αναργύρους - Καματερό και τους υποψήφιους Σύμβουλους του συνδυασμού του

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019


Σε μια εντυπωσιακή σε μέγεθος συγκέντρωση , ο Σταύρος Τσίρμπας παρουσίασε στις 24 Φεβρουαρίου 2019 την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού "Καθαρή Πρόταση" σε Αγίους Αναργύρους - Καματερό και τους υποψήφιους Σύμβουλους του συνδυασμού του.

O Σταύρος Τσίρμπας σε ανακοίνωση του τόνισε:
'Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο κόσμος σήμερα αγνόησε τον άσχημο καιρό και έδειξε ότι επιθυμεί επιτέλους μία #καθαρή_πρόταση.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για την τόσο θερμή υποδοχή του συνδυασμού μας Καθαρή Πρόταση για το δήμο μας Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, το προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου επίσης, όλοι εσείς που όρθιοι, καθιστοί, στριμωγμένοι, μας δώσατε τον παλμό, δώσατε το έναυσμα σε όλους εμάς, στο συνδυασμό μας που παρουσιάστηκε σήμερα, να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Να σηκώσουμε ψηλά τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά ώστε ο δήμος μας να αλλάξει πορεία.

Είμαι συγκινημένος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα που είδα σήμερα ότι το όραμά μας για το δήμο μας παίρνει σάρκα και οστά.

Η ομάδα της Καθαρής Πρότασης που παρουσιάσαμε σήμερα, όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε εδώ μαζί σας για να οδηγηθούμε στο αύριο με σοβαρές προτάσεις, συγκεκριμένες δεσμεύσεις και έναν άμεσο, καθημερινό δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες.

Δεν αλλάζουμε πόλη. Αλλάζουμε την πόλη.

Σας ευχαριστώ πολύ
Σταύρος Τσίρμπας"

 * Από την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού καθαρή πρόταση παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού 

Ακολουθήστε μας