Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΕ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2019Κινητοποίηση με αίτημα την επιτάχυνση ολοκλήρωσης των αντιπλημμυρικών έργων στο Καματερό πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 13/2/19 ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Ένωση ΕΒΕ της πόλης. Κατά την κινητοποίηση έγινε συμβολικό ολιγόλεπτο κλείσιμο της Λ. Φυλής.

Μιλώντας στη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης εξέφρασε την υποστήριξη του Δήμου στα αιτήματα του εμπορικού κόσμου του Καματερού που αντιμετωπίζει αντικειμενικά προβλήματα λόγω του κλεισίματος του οδικού δικτύου από τα έργα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία των έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης του Καματερού, την πιο κρίσιμη υποδομή για την πόλη και την ανάπτυξη της.

Το ζητούμενο για τους κατοίκους και τα καταστήματα είναι η ενόχληση από τα έργα να είναι όσο το δυνατόν πιο προσωρινή.

Ο Δήμος έχει ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης για την ολοκλήρωση των εργασιών. Και το κρισιμότερο, η επιτάχυνση του έργου.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει ο Δήμος, τα έργα στους κεντρικούς δρόμους θα έχουν ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα και ίσως χρειαστούν άλλες δυο τρεις βδομάδες για τις εργασίες που έχουν προκύψει στην πορεία του έργου στους μικρότερους δρόμους.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι δεν θα επιτρέψει καθυστερήσεις σε αυτές τις προθεσμίες.

Πρότεινε μαζί με τους εκπροσώπους των ΕΒΕ να συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να γίνουν οι σωστές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διευκολυνθεί η κίνηση σε όλα τα σημεία της πόλης.

Όσον αφορά τα θεσμικά και δικαιολογημένα αιτήματα του εμπορικού κόσμου για απαλλαγές από φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, μαζί με μια επιτροπή των ΕΒΕ να εξεταστεί άμεσα τι μπορεί να γίνει πρακτικά για τη διεκδίκηση τους από την κεντρική εξουσία.

Ακολουθήστε μας