Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πρόσθετο κοινόχρηστο χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων δίνει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2020


Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας με στόχο τον περιορισμό των επιπτώσεων στα καταστήματα εστίασης, από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποτροπή της πανδημίας του covid-19, ανακοινώνει προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ότι εφόσον επιθυμούν πρόσθετο κοινόχρηστο χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, πέραν του αναλογούντος και προβλεπομένου στην άδεια χρήσης κοινοχρήστου χώρου, πρέπει να καταθέσουν σχετικό αίτημα στο τμήμα Προσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου. 

Ο αιτούμενος πρόσθετος χώρος μπορεί να εκτείνεται σε συνεχόμενο ή μη της υφιστάμενης παραχώρησης και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα έτερων δικαιουμένων της χρήσης αυτού.


Το αίτημα θα πρέπει να συνοδεύεται και με σχετικό σχεδιάγραμμα με την αποτύπωση της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων στον κοινόχρηστο χώρο ενώ μπορεί να κατατίθεται είτε στο τμήμα Προσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου είτε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες στα τηλ. 213 2019335,-336,337,-338.
Aυτοτελές Τμήμα Δημάρχου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/5/2020

Ακολουθήστε μας