Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ 25 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020


Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, ξεκινάει από σήμερα 25 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί 15 Ιουνίου 2020.

Ως προς τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων:

1) Κατά το χρόνο διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να υποβάλλετε συμπληρωμένη ενυπόγραφη την αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα - δικαιολογητικά :

α) είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

β) είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία σας σε κλειστό φάκελο στην Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας (Κρήτης & Π.Πολεμιστών 28 )ή στο Δημαρχείο με την ένδειξη : «Υποβολή αίτησης εγγραφής/επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς περιόδου 2020-2021»Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Αριστομένους 8,Τ.Κ. 12351 Αγία Βαρβάρα

γ) είτε με απλή επιστολή ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) με την παραπάνω ένδειξη.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία υποβολής ή αποστολής της αίτησής σας και των απαραίτητων δικαιολογητικών, με τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2105621310, 2105621812, 2168004140, προκειμένου να κανονιστεί ένα εξατομικευμένο ραντεβού, για την υποβολή της αίτησής σας.


2)Έντυπα Αιτήσεων και Δικαιολογητικών εγγραφής/επανεγγραφής μπορείτε να παραλαμβάνετε από το Δημαρχείο (ισόγειο), από την Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας (Κρήτης & Π.Πολεμιστών 28 ), το ΚΕΠ καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Παρακαλούμε, εάν αποστείλετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσω email ή μέσω επιστολής, όπως αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.


Για πληροφορίες – διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2105621310, 2168004140

Ακολουθήστε μας