Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των 27 συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Αγ. Βαρβάρας - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ –ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

      Συμπαραστεκόμαστεστον αγώνα των 27 συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Αγ. Βαρβάραςκαι καλούμε την Δημοτική αρχή να υλοποιήσει άμεσα την θετική απόφαση του  Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που τους δικαιώνει να γίνουν εργαζόμενοι αορίστου χρόνου, οι οποίοι εργάζονται στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (παιδικούς σταθμούς, βοήθεια στο σπίτι, και κέντρου ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων).

      Εμείς οι συνταξιούχοι που σε όλο τον εργασιακό μας βίο παλέψαμε για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, τώρα σαν συνταξιούχοι απαιτούμε το ίδιο και για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. 

     Να μην προχωρήσει η Δημοτική αρχή σε έφεση και το Δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα να τους δικαιώσει.                                                                                                                                            29-06-2020

 

Το Δ.Σ.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ –ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683

MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας