Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιώργος Καπλάνης Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»: Η στάση σας κ. Μίχο για τηη μονιμοποίηση 27 εργαζομένων είναι απαράδεκτη κι αδιανόητη.

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020Επιστολή της παράταξης του Γιώργου Καπλάνη για την απόφαση έφεσης του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κατά της δικαστικής απόφασης μονιμοποίησης 27 εργαζομένων.


Αγία Βαρβάρα, 30/6/2020


Ο Μίχος, ο τοίχος κι οι εργαζόμενοι

Η στάση σας κ. Μίχο είναι απαράδεκτη κι αδιανόητη.

Συγκρατήστε και διαχειριστείτε επιτέλους τα πάθη, τις ορμές, τις εμμονές και τους εφιάλτες σας και μην ξεσπάτε σε ανθρώπους που δεν σας φταίνε. Μην ξεσπάτε στους εργαζόμενους του δήμου μας! Εξαιτίας των φαντασμάτων σας αφήνετε 27 οικογένειες στην ανασφάλεια, στο φόβο και στην αβεβαιότητα και γίνεστε ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Στηρίζεστε αποκλειστικά στις προπαγανδιστικές σας φυλλάδες που μανιωδώς προβάλλουν με βαρύγδουπους τίτλους την αγάπη και το ενδιαφέρον σας προς τους συνεργάτες-υπαλλήλους σας, ενώ στην πραγματικότητα τους καθιστάτε έρμαιο των επιλογών και των φιλοδοξιών σας. Τους αναγκάζετε να προβούν εκ νέου σε μια αγχώδη δικαστική μάχη παρότι εμείς ως δημοτική αρχή καταφέραμε να δώσουμε νικηφόρο τέλος στους επί χρόνια αγώνες τους. Μην απαξιώνετε με αυτό τον τρόπο ανθρώπους στους οποίους στηρίζεται το έργο και η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Είστε ο μόνος δήμαρχος που στρέφεστε κατά των εργαζομένων.

Σας το έχω ξαναπεί... είμαι και θα είμαι δίπλα στους συνεργάτες μου όπως ήταν κι εκείνοι όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό θα τους στηρίξω και σ’ αυτό τον αγώνα τους, ώστε να ξανακερδίσουμε μαζί τη μονιμοποίησή τους. Στη συγκεκριμένη ενέργεια και σε άλλες αντίστοιχου περιεχομένου να ξέρετε πως θα με βρείτε απέναντί σας!


Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

 

Ακολουθήστε μας