Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνεδρίαση με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων ζητά ο Μιχάλης Γιάγκας επικεφαλής παράταξης «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΉ ΠΌΛΗ»

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2020


Να γίνει η συνεδρίαση με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων ζητά από τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κο Βασίλειο Βόσσο ο Μιχάλης Γιάγκας επικεφαλής παράταξης «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΉ ΠΌΛΗ» με την ακόλουθη επιστολή:
Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κο Βασίλειο Βόσσο
Κύριε πρόεδρε,

υποβάλαμε, 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι, αίτημα για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο και το πνεύμα του νόμου, με σκοπό να συζητηθεί το πρόβλημα που δημιουργεί η δημοτική αρχή σε 27 εργαζόμενους του Δήμου.

Το αίτημα ήταν σαφές. Να γίνει η συνεδρίαση με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και με παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων και των φορέων της πόλης.

Δεν υποβάλαμε αίτημα για να γίνει δια περιφοράς συνεδρίαση, να καταγράψετε με μηνύματα, μέσω διαδικτύου, απόψεις και να επικυρώσετε ειλημμένη απόφαση.

Ζητήσαμε να γίνει συνεδρίαση στο φως. Για να αναπτυχθεί γνήσιος διάλογος. Για να μην κρύβετε ο καθένας στο παραβάν της ανωνυμίας του διαδικτύου και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Μην επικαλείστε τους περιορισμούς του κορονοϊού επειδή φοβάστε, ως δημοτική αρχή, τη δημόσια τοποθέτηση.

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τη συνεδρίαση στο κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» ή στον ανοικτό κινηματογράφο «Πάνθεον». Λύσεις υπάρχουν. Αξιοποιήστε τες. Θέληση και δύναμη απαιτείται.

Φτάνει πια η υποβάθμιση.

Μην ευτελίζετε τους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες.


Για την παράταξη «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΉ ΠΌΛΗ»

Μιχάλης Γιάγκας.

Δημοτικός σύμβουλος.


ΥΓ. Εάν επιμείνετε στην δια περιφοράς συνεδρίαση, την Τρίτη 7/7/20, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε, αμφισβητώντας τη νομιμότητα σύγκλισης.
4 Ιουλίου 2020

Ακολουθήστε μας