Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μιχαλης Γιάγκας Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη: Απίστευτη καθυστέρηση των έργων στα οικοδομικά τετράγωνα 668 και 669, απέναντι από το ΛΙΘΟ

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2021

Με ειρωνική αλλά και καυστική διάθεση ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη κ. Μιχαλης Γιάγκας καυτηρίασε την καθυστέρηση των έργων στα οικοδομικά τετράγωνα 668 και 669, απέναντι από το ΛΙΘΟ με την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ !!! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την καθυστέρηση των έργων στα οικοδομικά τετράγωνα 668 και 669, απέναντι από το ΛΙΘΟ.

Ποιος είναι; ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!!!!!


Το έργο «Κατασκευή Υπαίθριων Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Χώροι Πρασίνου στα Ο.Τ 668 – 669 του Δήμου Αγίας Βαρβάρας» που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 και έπρεπε να παραδοθεί στις 9 Ιανουαρίου 2020 παραμένει ακόμη, κοντά δύο χρόνια, ανολοκλήρωτο.

Δόθηκαν ήδη ΠΕΝΤΕ (5) παρατάσεις με διάφορες αστείες δικαιολογίες με χαρακτηριστικότερη την τελευταία, «οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στον Δήμο Διονύσου» που δεν επέτρεψαν στην εταιρεία να ολοκληρώσει το έργο στην Αγία Βαρβάρα.

Ένα έργο που έπρεπε να παραδοθεί σε έξι (6) μήνες ξεπέρασε σε διάρκεια ολοκλήρωσης, αναλογικά με το μέγεθός του, και τη Γέφυρα της Στ. Σαράφη και το ΜΕΤΡΟ.

Ανικανότητα ή σκοπιμότητα; Το αποτέλεσμα είναι ίδιο για τους πολίτες της πόλης μας.


 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας