Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ψαλμωδίες από τον Δήμο μας στους ασθενείς Covid του Γ.Ν. Δυτ.Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» από τη Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2021

Από την δήμο  Αγίας Βαρβάρας  ανακοινώθηκε:


Τις ημέρες αυτές όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη του συνανθρώπου, της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης.

Γι' αυτό και ο Δήμος μας δεν μπορούσε να μην σκεφτεί τους συνανθρώπους μας, συμπολίτες μας, ασθενείς Covid του Νοσοκομείου "Η Αγία Βαρβάρα" που περνούν απομονωμένοι μια δύσκολη, για τη ζωή τους, δοκιμασία.

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 21.00, η Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και ο Διευθυντής του Σχολείου Παράδοσης και Λαογραφίας του Δήμου Ηλίας Υφαντίδης, με τη λύρα του, βρέθηκαν κοντά τους, ψάλλοντας θρησκευτικούς ύμνους.

Στην μικρή αυτή εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.Δ.Α Φωτεινή Βρύνα, ο διοικητής του Νοσοκομείου του Γ.Ν. Νίκαιας Αναστάσιος Μύτογλου, ο επιστημονικός υπεύθυνος της μονάδας COVID καθηγητής κ. Μπρούμας, στελέχη της διοίκησης του δήμου και εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Οι υποβλητικές μελωδικές φωνές των χορωδών και η μουσική της λύρας ταξίδεψαν τους νοσηλευόμενους, μεταδίδοντάς τους το θρησκευτικό αίσθημα της Αγίας Εβδομάδας, χαρίζοντάς τους ελπίδα, χαρά και την αισιοδοξία ότι θα βρεθούν γρήγορα κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η σκέψη μας είναι κοντά τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο, δύναμη και γρήγορη ανάρρωση!

Καλό Πάσχα!

 

 

  

Ακολουθήστε μας