Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λάμπρος Μίχος: «Όσοι είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Βαρβάρα σήμερα, δεν έχουν παρά να ξαναψηφίσουν τον νυν δήμαρχο”

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2019Παρά το τσουχτερό κρύο, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου, η γειτονιά βγήκε στο θεατράκι του άλσους Δόξης για να ακούσει και να συζητήσει με τον Λάμπρο Μίχο τα προβλήματα της περιοχής, σε μία ακόμη επιτόπια συνάντηση με τους κατοίκους , που συνεχίζει ασταμάτητα ο Λάμπρος Μίχος.

Συζητήθηκαν τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που χρονίζουν και απαιτούν λύσεις και ο Λάμπρος Μίχος δεσμεύτηκε για την επίλυση τους.

Η καθαριότητα, η εγκατάλειψη του άλσους,  η υπολειτουργία του ΚΕΠ, η καλή λειτουργία του σχολείου, η στάθμευση των επισκεπτών του γηπέδου, το συγκοινωνιακό και η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής τέθηκαν επί τάπητος μεταξύ άλλων, σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

«Προσφερόμαστε και εγώ και οι συνεργάτες μου να δουλέψουμε σκληρά για να ξαναδώσουμε στην πόλη μας την παλιά της αίγλη. Είμαστε εδώ γιατί αρνούμαστε να αποδεχθούμε την οπισθοδρόμηση στην οποία μας οδήγησε η διοίκηση Καπλάνη και θα μείνουμε εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά «έως ότου τελειώσει η δουλειά μας και κερδίσουμε το χαμένο έδαφος».

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας