Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μικτή ομάδα Αγίας Βαρβάρας - Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων για το κοινωνικό παντοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2019Το Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου»  φιλοξένησε την Πέμπτη 14 Μαρτίου ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Η Μικτή ομάδα Αγίας Βαρβάρας με αθλητές από τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ, ΟΔΥΣΣΕΑ και ΠΟΛΥΝΙΚΗ και η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων αγωνίστηκαν για το κοινό καλό, για τη συλλογή τροφίμων και ειδών ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης υποδέχτηκε και τίμησε τον Αναπληρωτή Υπουργό  Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Ρήγα που συνοδευόταν από τις Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα. Ο Υπουργός επαίνεσε την πρωτοβουλία και την κοινωνική ευαισθησία της δημοτικής αρχής και δήλωσε αρωγός σε κάθε παρόμοια δράση του Δήμου.Στο ημίχρονο του αγώνα οι μικροί αθλητές των ομάδων διαγωνίστηκαν στις ελεύθερες βολές με έπαθλο τη μπλούζα της Εθνικής και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών.
Τμήμα από τη Σχολή Χορού και από τα εναέρια ακροβατικά του Δήμου εντυπωσίασαν και ξεσήκωσαν τους θεατές.

Ο αγώνας έληξε με σκορ 77-52 υπέρ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και με γενναίες συνεισφορές για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας