Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ηχηρή η κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής για τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

Ηχηρή η κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, μαζί με τις Ενώσεις Γονέων του Δυτικού και Βορείου τομέα,  την Τετάρτη 19/2, στα γραφεία της ΚΤΥΠ. 

Το Αιγάλεω έδωσε μαζικά το παρόν και κυρίως έθεσε, μέσω της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω,  το ζήτημα με τα σεισμόπληκτα σχολεία της περιοχής μας. 

Τα προβλήματα πολλά και μεγάλα , -όσο και οι αγώνες μας οφείλουν- για την διεκδίκηση των επιλύσεων τους. Ένωση Γονέων Αιγάλεω

 

Η κινητοποίηση έγινε για τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων από τις Ενώσεις Γονέων Βόρειου και Δυτικού Τομέα και την Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής.

 

Στο πλαίσιο της συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές» στην Αθήνα απαίτησαν μέτρα για ασφαλή και σύγχρονα σχολεία.

 

Όπως αναφέρουν, σε ανακοίνωση, «έχουν περάσει περισσότεροι από 7 μήνες από τον σεισμό στην Αθήνα. Πάνω από 5 μήνες από την αρχή της σχολικής χρονιάς και τα προβλήματα στα σχολεία εξακολουθούν να οξύνονται. Κτίρια παλιά, χωρίς υποδομές, χωρίς κανένα σχέδιο στήριξης από τους αρμόδιους φορείς. Κτίρια χωρίς προσεισμικό - μετασεισμικό έλεγχο. Κτίρια χωρίς πυρασφάλεια, κτίρια επικίνδυνα».

 

Διεκδικούν «να δοθεί κονδύλι που να καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών κτιρίων, τόσο των παλιών όσο και των νέων».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας