Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ε. Ε. Β.Ε: ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2020

 

Με το ευφάνταστο μήνυμα ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ, ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αιγάλεω δίνει το μήνυμα στους δημότες.
Στηρίζουμε τα μαγαζιά του δήμου.

Εκτός των αλυσίδων σούπερ μάρκετ πραγματοποιείται το 43% του τζίρου του λιανεμπορίου τροφίμων, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ). Στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι οι καταναλωτές εξακολουθούν να παραμένουν πιστοί στην παράδοση και συνεχίζουν να κάνουν τις αγορές τους από εξειδικευμένα σημεία πώλησης όπως οι φούρνοι, τα οπωροπωλεία, τα κρεοπωλεία, κ.λπ. Αλλά και ότι οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Αυτή είναι η μια ανάγνωση των στοιχείων από την έρευνα του ΙΕΛΚΑ. Η άλλη είναι ότι τα εξειδικευμένα συνοικιακά καταστήματα εξακολουθούν να διατηρούν τις δυνάμεις τους αφ ενός λόγω της εγγύτητας με το σπίτι ή το γραφείο του καταναλωτή και αφ ετέρου λόγω των ισχυρών διαπροσωπικών δεσμών που έχουν κτίσει με τους πελάτες – καταναλωτές τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε μας