Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ηλίας Μάνδρος, αντιδήμαρχος Αιγάλεω: Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας στην πρώτη γραμμή για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2020


Ο δραστήριος και αεικίνητος αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας Αιγάλεω, Ηλίας Μάνδρος, υπερτονίζοντας την ανάγκη για ομαδικότητα και η αλληλεγγύη ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Στην πρώτη γραμμή και με πρωταρχικό στόχο την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού νοϊού, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας δίνει καθημερινά τη δική της μάχη για την υποστήριξη των ευπαθών και των οικονομικά πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Κατ’ οίκον διανομή σίτισης, εξυπηρέτηση για τη συνταγογράφηση φαρμάκων, εξυπηρέτηση για την παραλαβή φαρμάκων από τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ, παροχή βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, συνοδεία σε δομές υγείας, διεκπεραίωση αιτημάτων μέσω ΚΕΠ.

Σε αυτό τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι. Φορείς όπως το Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, οι ΤΟΜΥ Αιγάλεω, Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, συνδράμουν την Υπηρεσία και διευκολύνουν το έργο μας.

Και φυσικά, ανεκτίμητη είναι η αρωγή υπάλληλων του Δήμου από άλλες Διευθύνσεις που έχουν πλαισιώσει την Υπηρεσία μας. Υπάλληλοι των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ, οδηγοί, μάγειροι, υπάλληλοι καθαριότητας δίνουν καθημερινά το δυναμικό τους παρόν και βοηθούν ανεκτίμητα στον αγώνα μας.

Όλοι μαζί είμαστε μια δυνατή και συμπαγής ομάδα που σύσσωμη εργάζεται καθημερινά για το κοινό καλό. Στηρίζουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της και κυρίως τους πιο ευάλωτους.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους.
Και ας θυμόμαστε ότι η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη είναι βασικές προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΡΟΣ

Ακολουθήστε μας