Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Υποδεχόμαστε τα παιδιά της πόλης μας με όλες τις δυνάμεις. Θα χρειαστούμε τη συνεργασία όλων, τονίζει ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2020

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω για την επαναλειτουργία στους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς


Ο  Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας δηλώνει ότι ο δήμος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τα παιδιά που θα πάνε στους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς με την ακόλουθη ανακοίνωση: 
Όλοι οι άνθρωποι στους σταθμούς του δήμου μας βρίσκονται στις θέσεις είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους από τη Δευτέρα. 

Όλο αυτό το διάστημα καθαρίσαμε, απολυμάναμε και τροποποιήσαμε όλους τους χώρους, για να υποδεχθούμε με ασφάλεια τα παιδιά της πόλης στους βρεφικούς, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. 

Οι εργαζόμενοι έχουν εξοπλιστεί με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, όπως τα απαιτούμενα αντισηπτικά αλλά και ιδιαίτερη διάθεση για να μάθουν μέσω του παιχνιδιού στα παιδιά μας τους κανόνες ασφαλείας, ώστε να χρησιμοποιηθούν μόνο όσο απαιτείται κι όχι παραπάνω. 

Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου άλλωστε έχει φροντίσει ώστε να εφαρμοστούν επιπλέον μέτρα ασφαλείας και προστασίας των παιδιών, ακόμα κι αν επιβαρυνθεί ο εσωτερικός προϋπολογισμός τους με υλικά μίας χρήσης αυτή την περίοδο. 

Ξεκινάμε με ένα μειωμένο ωράριο από τις 7 μέχρι τις 2, βάσει των προδιαγραφών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

Θα χρειαστούμε τη συνεργασία όλων φυσικά, καθώς όσοι φέρνουν και παίρνουν τα παιδιά θα χρειαστεί να τηρούν κι εκείνοι τα μέτρα προστασίας. 

Οι υπεύθυνοι των σταθμών έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους γονείς για να δημιουργηθούν τα τμήματα έως 15 παιδιά και όταν είναι απαραίτητο να λειτουργούν τα τμήματα εκ περιτροπής μέσα στην εβδομάδα. 

Αναλόγως με το αν έρθουν όλες τις ημέρες τα παιδιά, έχουν προχωρήσει όλες οι ενέργειες ώστε να μην επιβαρυνθούν οι γονείς με το σύνολο των τροφείων. 

Όποιος γονέας βέβαια αποφασίσει να μην έρθει το παιδί αυτή τη χρονιά, θα απαλλαγεί από την υποχρέωση να καταβάλει τα τροφεία για αυτό το διάστημα. 

Υποδεχόμαστε τα παιδιά της πόλης μας με όλες τις δυνάμεις για να επανέλθουμε σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς. Καλή επιστροφή!


#Μένουμε_Ασφαλείς
Γιάννης_Γκίκας Δήμαρχος_Αιγάλεω


Ακολουθήστε μας