Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των παιδιών μας! Τονίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2020Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Αιγάλεω (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει τησυμπαράστασή του και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στη μητέρα με το παιδί της πουτραυματίστηκαν έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, όταν έπεσε πάνω της τοπαράθυρο από το 2ο όροφο του σχολικού κτιρίου.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χτυπήσει το κουδούνι σήμερα, πρώτη ημέρα

επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και βρεφονηπιακών σταθμώνμετά τα περιοριστικά μέτρα...και φάνηκε ήδη πόσο επικίνδυνη είναι η απόφαση τηςκυβέρνησης αλλά και της διοίκησης του δήμου Αιγάλεω για άνοιγμα των σχολικώνμονάδων χωρίς την εξασφάλιση στο ελάχιστο των όρων υγείας και ασφάλειας για ταπαιδιά μας!

Μαθητές και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν σήμερα στις σχολικές αίθουσες, σε

απαράδεκτες κακοσυντηρημένες κτιριακές εγκαταστάσεις, χωρίς να έχουν παρθεί τααναγκαία μέτρα προστασίας, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί ο αναγκαίος αριθμόςπροσωπικού καθαριότητας. Αυτή η τραγική κατάσταση επικρατούσε στις σχολικέςμονάδες και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αιγάλεω και πριν το ξέσπασμα τηςπανδημίας, πόσο μάλλον τώρα που οι ανάγκες είναι –λόγω των συνθηκών- εξαιρετικάμεγαλύτερες.

Ακόμα μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα στα σεισμόπληκτα σχολικά κτίρια όπου η

κατάσταση είναι κυριολεκτικά εκρηκτική. Οι άθλιες συνθήκες συνωστισμού των παιδιών,τώρα εν μέσω πανδημίας, γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες, όπως στο 15ο, 22ο, 28ονηπιαγωγείο Αιγάλεω που 60 νήπια στοιβάζονται σε απαράδεκτες αίθουσες!Είμαστε κι εμείς μητέρες που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους, για ταδικαιώματά τους στην υγεία, τη μόρφωση, τη ζωή.

Δεν διαπραγματευόμαστε τις ζωές και τις ανάγκες των παιδιών μας! Απαιτούμε

σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια! Να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα μέτρα για τηνπροστασία της υγείας και ασφάλειας των παιδιών μας!

Στηρίζουμε τις αγωνιστικές διεκδικήσεις γονιών και εκπαιδευτικών για σύγχρονα και

ασφαλή σχολικά κτίρια για όλα τα παιδιά. Διεκδικούμε το σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ (μέλος ΟΓΕ)

Ρήγα Φερραίου 20, τηλ: 6984893257, 6942705626

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αιγάλεω, 1/6/2020


Ακολουθήστε μας