Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έχουμε καταντήσει θεατές ενός αγώνα τένις ανάμεσα στον Υφυπουργό κύριο Αυγενάκη εναντίον της ΕΠΟ τονίζουν οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

Και οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, μιας ακόμα ομάδας της Football League, προχώρησαν σε ανακοίνωση όσον αφορά την αναδιάρθρωση και τη νέα Β’ Εθνική των δύο ομίλων.Εκφράζουν τη δική τους κραυγή αγωνίας για το μέλλον τους και κάνουν λόγο για 1500 οικογένειες που είναι ένα βήμα πριν τον εργασιακό μεσαίωνα αλλά και για αγώνα τέννις ανάμεσα σε Αυγενάκη και ΕΠΟ.

 

 

 "Έξι μήνες έχουν περάσει από το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, και εμείς οι ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Γυμναστές, φροντιστές, διοικητική υπάλληλοι έχουμε καταντήσει θεατές.

Όχι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά ενός αγώνα τένις ανάμεσα στον Υφυπουργό κύριο Αυγενακη εναντίον της ΕΠΟ, μιας και το μπαλάκι της αναδιάρθρωσης πηγαίνει με μεγάλη μαεστρία που θα ζήλευε και ο Τσιτσιπας, από τη μια πλευρά στην άλλη.

Έξι μήνες έχουν περάσει και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στο χώρο εργασίας μας. 

Έξι μήνες  και ουσιαστικά 1500 οικογένειες είναι ένα βήμα πριν από έναν εργασιακό μεσαίωνα που δημιουργεί ο υφυπουργός Των λίγων κύριος Αυγενακη. 

Παίκτες χωρίς συμβόλαια, ανασφάλιστους και χωρίς καμία προοπτική θα είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά, την οικογένεια Παλτόγλου για την στήριξη της προς το πρόσωπό μας, αλλά και για την μεγάλο αγώνα που δίνει μαζί με τους υπόλοιπους προεδρους της Football League και δηλώνουμε συμπαραστατες μέχρι τη τελική Νίκη.

Με τιμή, Οι Ποδοσφαιριστές ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931"

Ακολουθήστε μας