Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο ”Γιάννης Ρίτσος” την Τετάρτη 7 Απριλίου

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021

 

 

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) και τις ομάδες ΚΟΕΣ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης» προχώρησε την Τετάρτη 7 Απριλίου στη διενέργεια δωρεάν rapid tests για τους κατοίκους της πόλης, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ”Γιάννης Ρίτσος ”. 

 

Η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη και η διαδικασία ολοκληρώθηκε τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής, τον Αντιπερειφερειάρχη Δυτικού Τομέα Ανδρέα Λεωτσάκο, για τη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της δειγματοληψίας καθως και την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών για την εθελοντική συμμετοχή τους.

 «Διενέργεια Rapid Test στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω Γιάννης Ρίτσος»

 

Συνεχίζεται αμείωτα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», που υλοποιείται κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. 

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2021, από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, τα εξειδικευμένα κλιμάκια διενήργησαν ρινοφαρυγγικά τεστ, με τη μέθοδο της ταχείας διαδικασίας Rapid test, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Γιάννης Ρίτσος». Στις περιπτώσεις, δε, που το αποτέλεσμα ήταν θετικό οι πολίτες υποβλήθηκαν και σε μοριακό test.

Την όλη διαδικασία επέβλεπε, καθ’ όλη της την διάρκεια, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της δειγματοληψίας.

Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου και τη γενική εποπτεία της Δράσης έχει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος υπογραμμίζει τα εξής: 

«Ισχυροποιούμε μέρα με τη μέρα το τοίχος προστασίας των συμπολιτών μας, με μέτρα που ενισχύουν την πρόληψη και την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων. Η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη, διασφαλίζοντας πρωτίστως την υγεία και την ασφάλειά του.». 

Στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος επεσήμανε σχετικά: 

«Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών επιβεβαιώνει περίτρανα ότι η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Η άψογη συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα οδηγεί σε απτά αποτελέσματα. Βαδίζουμε όλοι μαζί, με σταθερά και συντονισμένα βήματα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να βγούμε σύντομα νικητές και να κερδίσουμε τη ζωή μας πίσω.»

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας