Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ηχηρή παραίτηση διαμαρτυρίας του κ. Χατζηκώστα από την επιτροπή αθλητισμού του δήμου Αιγάλεω.

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017

Αξιοπρεπής, ήπιων τόνων και με ευθύ και σαφή λόγο, ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης του δήμου Αιγάλεω κ. Κώστας

 Χατζηκώστας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του από την επιτροπή αθλητισμού του δήμου Αιγάλεω και εσκεμμένα αφήνει αιχμές για "κάποιους" που αποφασίζουν μόνοι τους.

Α.Τ: Κύριε Χατζηκώστα, τι σας οδήγησε στην παραίτηση από την επιτροπή αθλητισμού;


Κ.Κ:  Είναι μια παραίτηση διαμαρτυρίας και αξιοπρέπειας. Δεν ερωτούμαι για τίποτα, αποφασίζουν κάποιοι από μόνοι τους…Δεν έχει καμία λογική  να είμαι στην επιτροπή και όχι μόνο να μη γνωρίζω τις αποφάσεις, να μην μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά να τα μαθαίνω από φίλους και ανθρώπους που είναι μέσα στον αθλητισμό!


Α.Τ: Πριν παραιτηθείτε ενημερώσατε τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίρμπα;


Κ.Κ:  Όχι! Είμαι στο Δ.Σ. από την αρχή της διοίκησης του. Πάνω από 2,5 χρόνια! Δεν με ενημερώνει κανείς και δεν βρίσκω το λόγο να ενημερώσω . 

Κάνουν ενέργειες που εγώ τις μαθαίνω εκ των υστέρων, από τα καφενεία και γενικότερα τους φίλους συνδημότες! Το θεωρώ ντροπή! Τη στιγμή που είμαστε επιτροπή θα πρέπει να ερωτώμεθα και να δίνουμε γνώμη όλοι μας…

Εγώ δεν έχω ερωτηθεί ΠΟΤΕ αυτά τα 2,5 χρόνια! Είμαστε μια επιτροπή επιλεγμένοι από το δήμαρχο, ισότιμοι αλλά όπως σας είπα δεν έχω ερωτηθεί ποτέ!

Η παραίτηση μου αποτελεί ένα είδος αντίδρασης και διαμαρτυρίας, που δηλώνει ότι έχω πράγματα να προσφέρω από αυτή τη θέση και να γνωρίζουν οι άνθρωποι που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους ότι είμαι παρών,  μπορώ να βοηθήσω στο δήμο και πρέπει να έχω λόγο.


Κ. Χατζηκώστα είσαστε πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος πρώτη φορά αντιδράτε τόσο έντονα δημόσια;


Κ.Κ:  Ναι είμαι εκλεγμένος με 3 διαφορετικούς δημάρχους αναφέρω τον κ. Μυστακόπουλο, τον κ. Καρδαρά και τώρα με τον κ Μπίρμπα

Είμαι για Πέμπτη φορά δημοτικός σύμβουλος, δίνω τον αγώνα μου από οποιαδήποτε θέση γιατί αγαπώ την πόλη μου και σέβομαι τους ανθρώπους που με έχουν εμπιστευθεί τόσα χρόνια, επίσης σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσω με όλους όσους ενδιαφέρονται για τη γνώμη μου και αγαπούν το Αιγάλεω

Για το ρεπορτάζ
Ανδρέας Τασόπουλος

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας