Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πανεπιστήμιο στα Άνω Λιόσια ζήτησε ο Χρήστος Παππούς από τον Υπουργό Παιδείας

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018Ο Δήμος Φυλής δηλώνει «παρών» στην υπόθεση της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018 στο Υπουργείο.

«Ο Δήμος Φυλής θα παραχωρήσει τις εκτάσεις που χρειάζεται το Υπουργείο για την εγκατάσταση Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην περιοχή μας, κάτι που θα φέρει μεγάλη ανάπτυξη» πρόσθεσε.

Ο Δήμαρχος Φυλής είχε θέσει το θέμα εγκατάστασης πανεπιστημιακών τμημάτων στο Δήμο Φυλής, κατά τη διάρκεια του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Αττική και μάλιστα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε κλείσει με ομιλία του τις εργασίες του Συνεδρίου, το απόγευμα της Κυριακής, 17 Δεκεμβρίου 2017.

Την επομένη, 18 Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Φυλής ζήτησε την εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να χειριστεί το θέμα στη διαβούλευση που ήδη είχε αρχίσει.

 Ενδιάμεσος σταθμός η σύσκεψη του Υπουργείου Παιδείας, όπου επανέλαβε τις προτάσεις του στον Υπουργό, ο οποίος τις μνημόνευσε, στις δηλώσεις του, ως δείγμα συνεργασίας του Υπουργείου με τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, για τη στήριξη του υπό ίδρυση Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας