Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση Κρεμύδα-Σπύρου για τη σχολική στέγη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2018Συνάντηση με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Σπύρου, με αντικείμενο τη σχολική στέγη, είχε, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τεκμηριωμένες προτάσεις της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συμφωνήθηκε το πλαίσιο των υπηρεσιακών ενεργειών που πρέπει να γίνουν, ώστε να υλοποιηθούν, το ταχύτερο δυνατόν.

Εν συνεχεία οι δύο άντρες,παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλου, πραγματοποίησαν αυτοψία σε χώρους που προτείνονται για τη λειτουργία σχολείων.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το θέμα της σχολικής στέγης βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Με την καθημερινή δουλειά μας και με την ενεργή συμπαράσταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού έχουμε αναβαθμίσει τις κτιριακές υποδομές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σύντομα ολοκληρώνουμε και το πρόγραμμα της σχολικής στέγης, ώστε να δώσουμε προοπτική στη σχολική εκπαίδευση του Δήμου Φυλής. Ευχαριστώ, από καρδιάς τον Διευθυντή Παναγιώτη Σπύρου που με την εμπειρία και τη γνώση των ζητημάτων βρίσκεται, πάντα, στο πλευρό μας, έτοιμος να προσφέρει ό,τι του ζητηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας