Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η ετήσια εκδήλωση του Κέντρου Αθλητισμού Πολιτισμού και Τεχνών Φυλής CSCA,σε συνεργασία με το πολιτιστικό Όμιλο ΦΕΡΕΝΙΚΗ,

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2018
Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στον Δήμαρχο Φυλής κατά την ετήσια εκδήλωση του Κέντρου Αθλητισμού Πολιτισμού και Τεχνών Φυλής CSCA,σε συνεργασία με το πολιτιστικό Όμιλο ΦΕΡΕΝΙΚΗ, η Πρόεδρος της και Γυμνάστρια Μαρία Πλαβούκου.

Στο κατάμεστο από κόσμο και επισήμους κέντρο διασκέδασης «Χρυσό Βαρέλι» το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, η Μαρία Πλαβούκου αρχικώς τον κάλεσε στο βήμα για να βραβεύσει την συμπολίτισσά μας Έλενα Σερεπίσου, Πρόεδρο του Συλλόγου «ΑΓΑΠΩ» για το πολύτιμο κοινωνικό της έργο, που έχει διακριθεί πανελλαδικά, την οποία ο Δήμαρχος συνεχάρη με θέρμη.

Εν συνεχεία, η Μαρία η οποία όπως επεσήμανε υπήρξε συμμαθήτρια με τον Δήμαρχο από την Α’ Δημοτικού μέχρι τη Γ’ Λυκείου, κάλεσε στο βήμα την Αναστασία Παπαναστασίου, επίσης συμμαθήτρια του Δημάρχου από την Ά Δημοτικού. Όπως μάλιστα τόνισε η Μαρία Πλαβούκου είχε καλέσει και την δασκάλα τους και μητέρα της Αναστασίας κα Μυρσίνη, η οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί για λόγους υγείας.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, μη κρύβοντας τη συγκίνησή του, είχε εγκάρδια συνομιλία με την Αναστασία με την οποία θυμήθηκαν πολλές και όμορφες στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά και οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου, που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από Μικρά Ασία, Πόντο, Θράκη, καθώς και Τανγκό ,χιπ χοπ, ακροβατικά. Επίσης, οι Καντερές Νικόλας, Πουρλίτης Νικόλαος, Σερεπίσου Έλενα, Βασιλείου Ρούλα, Μάρκου Ιωάννης, Δαυίδ Μαύρος και Βασίλης Πέλεχας για την προσφορά τους.
Από αθλήτριες του συλλόγου «Αριστονίκη» παρουσιάστηκε πρόγραμμα Ρυθμικής Γυμναστικής.
Ο κόσμος διασκέδασε με το μουσικό σχήμα της Έφης Πάνου, ενώ ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος συνόδευσε με την υπέροχη φωνή του, μέχρι αργά το βράδυ της εκδήλωσης.

Η κα Πλαβούκου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμού – Πολιτισμού «Πάτνηθα», Γιώργο Μαυροειδή που βρίσκεται πάντα κοντά στον Σύλλογο, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους του Δήμου Φυλής.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας