Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δέσμευση Δημάρχου πως μέσα στην χρονιά θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας σε γήπεδο ''7 επί 7'' [ΒΙΝΤΕΟ]

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2018

 

Καλές ειδήσεις για το Ζεφύρι και τον Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο, εξήγγειλε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, από το βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας στο κατάμεστο από κόσμο διασκέδασης «Χρυσό Βαρέλι» το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.Έχοντας κοντά του πολλούς από τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύσσωμη την ομάδα των Ζεφυριωτών Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και περιστοιχισμένος από τον Πρόεδρο του ΔΑΣ Σωκράτη Σταυρόπουλο, τον ταμία Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που μόλις είχε αναφερθεί επιγραμματικά στο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και στους στόχους της επόμενης, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΑΣ Ζεφυρίου, ο Δήμαρχος Φυλής, έδωσε συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

«Θα μπορούσα να πω πολλά για το Ζεφύρι αλλά δεν θα το κάνω γιατί εδώ δεν έχετε έρθει για λόγια αλλά για διασκέδαση. Θα πω μόνο ότι με προσωπικό αγώνα καθώς και των συνεργατών μου από το Ζεφύρι ξεκινούν σημαντικά έργα, που σε μεγάλο κομμάτι αφορούν στο Ζεφύρι.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ασφάλειας και το ζήτημα έχει μπει σε μια γραμμή.

Μέσα στο 2018 θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας του γηπέδου 7χ7 ενώ στόχος μας είναι μέσα σε αυτή τη χρονιά η θεμελίωση και η έναρξη των εργασιών για το σπίτι του Ζεφυριώτη στο γήπεδο του μπάσκετ και κοντά στη Στέγη των Ηπειρωτών» υπογράμμισε ο Δήμαρχος καταχειροκροτούμενος , και δίνοντας θερμά συγχαρητήρια κι ευχές, σε όλα τα μέλη και τους αθλητές του ΔΑΣ Ζεφυρίου. Ακολουθεί ο σύνδεσμος του Video με τη σύντομη ομιλία του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ : ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας