Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκλήρωση κατασκευής νέας Παιδικής Χαράς στο Ζεφύρι

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2018

Μια νέα ολοκαίνουργια παιδική χαρά απέκτησαν οι μικροί δημότες του Ζεφυρίου σε υλοποίηση σχετικής δέσμευσης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.


Η παιδική χαρά που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κουτσονίκα και Δράκου Κόγκα στο Ζεφύρι, κατασκευάστηκε εξ΄αρχής μέσα σε λίγες ημέρες από το Δήμο Φυλής.

«Ανταποκριθήκαμε ταχύτατα στο αίτημα των κατοίκων. Η παιδική χαρά στο Ζεφύρι είναι γεγονός αλλά δεν είναι το μόνο. Έχουμε ανακατασκευές δρόμων, νέες πλατείες, νέες παιδικές χαρές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ανέγερση του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού, έργα που αποδεικνύουν πως στο επίκεντρο της πολιτικής μας βρίσκεται η βελτίωση της καθημερινότητας του συνδημότη μας» τονίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου, και από τον Αύγουστο η παιδική χαρά είναι στη διάθεση και τη χρήση των μικρών δημοτών. Διαθέτει δύο τσουλήθρες, μια με πύργο και άλλη μια ανοιχτή με γέφυρα σχοινιών, καμπύλη, σκάλα αναρρίχησης και στύλο πυροσβέστη για αναρρίχηση. Στο χώρο υπάρχουν ακόμα παιχνίδια ελατηρίου, τέσσερις κλειστές κούνιες για πολύ μικρά παιδιά και τέσσερις για μεγαλύτερα, τραμπάλες κ.ά.

Η νέα παιδική χαρά γειτνιάζει με το 2ο Νηπιαγωγείο Ζεφυρίου, είναι σε ασφαλή χώρο και ήδη έχει κερδίσει το «στοίχημα» της επισκεψιμότητας.ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας