Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παράλληλες εκδηλώσεις από την Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2019

Παράλληλες εκδηλώσεις  διοργάνωσε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με ποδηλατάδα από το Δήμο Φυλής ,η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αχαρνών.
Η δράση αυτή είχε καθαρά συμβολικό χαραχτήρα διότι προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα οφέλη της άσκησης στην υγεία και παράλληλα να αναδείξει την ενιαία υπόσταση του Παραρτήματος . Στη δράση συμμετείχαν οι ομάδες Νυχτοπεταλιές Αχαρνών και Λαμπρινάκια Γαλατσίου για τη συμμετοχή τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, μια άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση, σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη του ασθενούς που πάσχει από καρκίνο και του περιβάλλοντός του, με εισηγητές τον κ. Ιωάννη Ντίνο, κλινικό ψυχολόγο ,την κ. Εύη Ντάλη, στρατιωτικό ψυχολόγο και την κ. Εύα Γρηγοριάδου, ψυχοθεραπεύτρια, εθελόντρια του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με έκθεση ζωγραφικής όπου εκτέθηκαν έργα των Δημήτρη Σπυρόπουλου, Γιολάντας Μαντζάνα και Χριστίνας Σπυροπούλου και έκλεισε με ισπανική χορευτική μουσική φλαμένκο, με τις Νίκη Μανδελά και Θέτιδα Μισίου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους υποστήριξαν ενεργά τις παραπάνω εκδηλώσεις και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος και κυρίως την pro- Party για την ηχοφωτιστική κάλυψη και τον κ. Κώστα Δαμάσκο.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας