Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Θλίψη στην κοινωνία του Δήμου Φυλής από την απώλεια του Βασίλη Στεφανουδάκη

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2019 Ύστερα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Δήμου Φυλής Βασίλης Στεφανουδάκης άφησε την τελευταία του πνοή  το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019 σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους του αλλά και στην κοινωνία του Δήμου Φυλής.

Όπως αναφέρεται από όλη την τοπική κοινωνία ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, γελαστός και αγαπητός, ο Βασίλης Στεφανουδάκης με έντονη κοινωνική δράση μέσα από το Σύλλογο Κρητών, του οποίου επί χρόνια εκλεγόταν πρόεδρος. Ενεργό ρόλο είχε και στην Παγκρήτια Ομοσπονδία, τα μέλη της οποίας εξέφρασαν τη θλίψη τους για το γεγονός.
Ακούραστος, ήταν παρών σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνονταν από τους Συλλόγους της περιοχής αλλά και από το Δήμο, του οποίου υπήρξε υπάλληλος.

Συγγενείς, φίλοι και συνοδοιπόροι θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, την Κυριακή, στο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων ενώ η νεκρώσιμος ακολουθεί θα ψαλεί στη 1 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς.

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμά του:

«Η είδηση της απώλειας του Βασίλη Στεφανουδάκη γέμισε θλίψη τους οικείους, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συντοπίτες, τους συνεργάτες και όλους τους δημότες Φυλής. Η θλίψη είναι μεγάλη και για μένα, αφού ήταν φίλος και στενός μου συνεργάτης.
Υπήρξε ένας δημιουργικός και έντιμος άνθρωπος που πρόσφερε στον τόπο μας και στη λεβεντογέννα Κρήτη, όπου γεννήθηκε. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε, για πάντα».

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του:

«Βαθιά θλίψη σε όλους όσοι είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να αγωνιστούμε μαζί του, μέσα από το Σύλλογο Κρητών Άνω Λιοσίων, προκάλεσε η είδηση της απώλειας του Βασίλη Στεφανουδάκη. Ο αείμνηστος πρόεδρος του Συλλόγου ήταν άνθρωπος χαρισματικός, δοτικός, με πλατύ χαμόγελο, ανοιχτή καρδιά και καλός οικογενειάρχης. Που δρούσε – αναπαράγοντας το νόημα των λόγων του Γιάννη Ρίτσου – όχι για να ξεχωρίσει από τον κόσμο αλλά για να σμίξει τον κόσμο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και σε όσους θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη.

Καλό ταξίδι, Βασίλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας