Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου Θανάσης Καποτάς στον Άγιο Ιερόθεο

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου 2019Το Σάββατο 23 Μαρτίου κλιμάκιο της παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Περιστέρι με τον υπ. Δήμαρχο Θανάση Καποτά επισκέφτηκε την περιοχή του Αγ. Ιερόθεου και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.Τους ενημέρωσε για τις θέσεις της παράταξης για ένα σύγχρονο Δήμο με περισσότερο πράσινο, φιλικό στις νέες τεχνολογίες και σε αναπτυξιακά προγράμματα για τη μείωση της ανεργίας, τα αντιπλημμυρικά έργα, τα πεζοδρόμια που από το Νεκροταφείο έως λίγο πρίν την πλατεία Δέγλερη είναι ανύπαρκτα και επικίνδυνα για τους πεζούς, για τα αδέσποτα ζώα και τη μέριμνα για αυτά.
Παράπονα εξέφρασαν πολλοί καταστηματάρχες για τα ακριβά δημοτικά τέλη που πληρώνουν και την ανάγκη μείωσής τους μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνουμε, κάτι που αποτελεί προγραμματική θέση των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

Ακούμε προσεχτικά τον κόσμο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα ,τις προτάσεις του και μαζί συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα της επόμενης μέρας για ένα καλύτερο Περιστέρι.

 

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας