Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου δημοτικής κίνησης «Ενεργοί Πολίτες» Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2019

Η δημοτική κίνηση «Ενεργοί Πολίτες» Πετρούπολης με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Μπουσούνη, πραγματοποίησε σήμερα 31.03.2019 τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, 25ης Μαρτίου 151 & Αγ.Ιωάννου 68.

Εκατοντάδες πολίτες της Πετρούπολης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των εγκαινίων και δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στους Ενεργούς Πολίτες εν όψει μάλιστα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.


Από την πλευρά του ο επικεφαλής Μανώλης Μπουσούνης απηύθυνε χαιρετισμό σημειώνοντας ότι «οι Ενεργοί Πολίτες θα είναι οι νικητές των δημοτικών εκλογών, ως επιστέγασμα της δημιουργικής μας παρουσίας στην πόλη και γιατί σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν έχουμε ολοκληρωμένο και μακρόπνοο σχεδιασμό για την ισόρροπη ανάπτυξή της πόλης. Από τη σημερινή Πετρούπολη η οποία στερείται διαχρονικά βασικές τοπικές και κεντρικού χαρακτήρα υποδομές όπως το δημαρχείο, τα ιδιωτικά κτίρια δομών παιδείας, υγείας και πολιτισμού καθώς και το μετρό, θα περάσουμε σε μία σύγχρονη πόλη, σε μία πόλη όπου τα αυτονόητα θα υπάρχουν για όλες και για όλους. Η πόλη μας θα αποτελέσει πρότυπο στη διαχείριση απορριμμάτων, στη δημοκρατική λειτουργία και στην κοινωνική πολιτική».

Κλείνοντας, κάλεσε τον κόσμο στην εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος των Ενεργών Πολιτών για την Κοινωνική Πολιτική σε επίπεδο δήμου και την παρουσίαση υποψηφίων, που θα γίνει την Κυριακή 7/4, 18:30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης,  Εθνικής Αντιστάσεως 61.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Ρήγας, η Βουλευτής Β’ Αθήνας κα. Χαρά Καφαντάρη, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Θεόδωρος Σχινάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Νικολέτα Δανιά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Κορδής.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας