Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΙΝΔΟΥ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2019

 


Στις13 Μαΐου 2019, έγινε η έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή δύο ακόμη παιδικών χαρών στην Πετρούπολη, αφού έχουν ήδη αποπερατωθεί οι εργασίες στον Προφήτη Ηλία και στην οδό Κερασόβου.

Σειρά έχουν οι παιδικές χαρές της Αγ. Τριάδας και της οδού Πίνδου, στις οποίες πραγματοποιείται πλήρης αποξήλωση και αντικατάσταση των δαπέδων με νέο, όπως επίσης και συνολική αντικατάσταση όλων των οργάνων, σύμφωνα πάντα με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Η χρηματοδότηση για τις εργασίες αυτές προέρχεται από το Πράσινο Ταμείο (προϋπολογισμός: 260.000,00 ευρώ).

Η ανάπλαση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με τις παιδικές χαρές του Αγ. Δημητρίου και της οδού Βούτσαλη. Η έγκριση της συγκεκριμένης μελέτης που εκπονήθηκε από την τεχνική μας υπηρεσία ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο τον προηγούμενο μήνα (προϋπολογισμός: 465.736,59 ευρώ).

Τέλος, το πολύ σημαντικό αυτό έργο πλήρους παρέμβασης στις παιδικές χαρές της Πετρούπολης θα ολοκληρωθεί με την ανακατασκευή τους στην πλατεία Θέτιδος, στο γραμμικό Πάρκο, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Καραολή Δημητρίου και στις εγκαταστάσεις στο Ποικίλο (χρηματοδότηση από Υπουργείο Εσωτερικών και Δήμο Πετρούπολης, με προϋπολογισμό 260.400,00 ευρώ), με σκοπό τη δημιουργία χώρων με σύγχρονο εξοπλισμό και με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, που θα εξασφαλίσουν ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά της πόλης.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας