Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εγκαίνια Νέου Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ»

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2019


Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί τη 


Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στις 17:00, στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει συνολικά τις δυνατότητες διεξαγωγής επαγγελματικών αγώνων και συνδράμει στην υποστήριξη αρτιότερης τεχνικής κατάρτισης των νέων ποδοσφαιριστών.

Η αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών αποτελεί βασικό στοιχείο του προσανατολισμού μας και συμβάλλει στη διαμόρφωση και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε και σχεδιάζουμε ακατάπαυστα με γνώμονα τη συνεχιζόμενη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού, τους αθλητές που αποτελούν τους ζωντανούς «θρύλους» του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου για κάθε νέο ερασιτέχνη, αλλά και επαγγελματία αθλητή, για χιλιάδες παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο.

Απέναντί τους θα βρεθούν οι Παλαίμαχοι του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη ζωντανή ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας, που όλοι οι Χαϊδαριώτες έχουμε παρακολουθήσει τα κατορθώματά τους από τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου.


Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας