Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου: Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Δήμο μας όρθιο!

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2019
Ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου κοινοποιήθηκε, στις 9/9/19, στην ιστοσελίδα της που έχει ως εξής:


31 Αυγούστου τελείωσε και τυπικά η θητεία της δημοτικής αρχής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Χαϊδάρι. 
Αναλάβαμε στην πιο δύσκολη περίοδο της χώρας μας, σε συνθήκες λίγο πριν και την τυπική χρεοκοπία, όταν «φίλοι» και αντίπαλοι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα φέρναμε σε πέρας ούτε τον προϋπολογισμό του 2015. 

Παρόλα αυτά, καταφέραμε –ακόμα και με μείωση της κρατικής χρηματοδότησης- να κρατήσουμε τον Δήμο μας όρθιο! Να εξοπλίσουμε το τομέα της Καθαριότητας με νέα μηχανήματα μετά από δεκαετίες, ώστε να μην χρησιμοποιείται ως άλλοθι από κανέναν η έλλειψη τους για τα αποτελέσματα στον συγκεκριμένο τομέα . 

Να ξαναστήσουμε τα τμήματα Πολιτισμού με χιλιάδες συμμετέχοντες και πολύ χαμηλό αντίτιμο για τους δημότες και τις οικογένειές τους. Με Παιδικούς Σταθμούς που δεν έχουν σχεδόν τίποτα να « ζηλέψουν» από τους αντίστοιχους ιδιωτικούς και μάλιστα με μηδενικά ως πολύ χαμηλά τροφεία για όλες τις οικογένειες .

Αντιμετωπίσαμε σε μεγάλο βαθμό το τεράστιο πρόβλημα των πλημμυρών σε αρκετές περιοχές με το καθαρισμό των φρεατίων μετά από δεκαετίες , αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε αρκετά σημεία και ξεκινώντας το μεγάλο αντιπλημμυρικό αγωγό της Λ. Καβάλας που ,ανεξάρτητα τις τεχνικές δυσκολίες και την γραφειοκρατία του κράτους, θα προχωρήσει. Επιλύσαμε όσο μπορούσαμε και ήταν εφικτό αρκετά προβλήματα των σχολικών κτιρίων , αν και στην πλειοψηφία τους ήταν κτίρια μεγάλης παλαιότητας και συσσωρευμένων προβλημάτων. Με σημαντικό έργο στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού ( εκδηλώσεις, Καρναβάλι , σχολικό πρωτάθλημα, νέοι χλοοτάπητες στα γήπεδα , καλή λειτουργία του κολυμβητηρίου κα), πάντα με την βοήθεια και την συνεργασία όλων των συλλόγων και σωματείων σε κάθε τομέα. 


Με την έναρξη της κατασκευής των 2 πεζογεφυρών , παρά τις προσπάθειες κωλυσιεργίας που προκαλούσαν διάφοροι κύκλοι για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Άλλα μικρότερα έργα και παρεμβάσεις σε πολλές περιοχές της πόλης. Συμμαζέψαμε σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στα οικονομικά του Δήμου. Και όλα αυτά ξεπληρώνοντας τεράστιες υποχρεώσεις προς εργαζόμενους , προμηθευτές κλπ των ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ διοικήσεων , χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν σε επιπλέον έργα και παρεμβάσεις προς όφελος της πόλης μας, αν είχαν εξοφληθεί όταν έπρεπε.

Στη θητεία μας αυτή, είχαμε και αδυναμίες , κάναμε και λάθη (άλλωστε όποιος δουλεύει κάνει και λάθη) . Πάντα όμως είχαμε γνώμονα το συμφέρον των πολλών , των εργαζόμενων συμπολιτών μας , προσπαθήσαμε να τους ανακουφίσουμε από αρκετά από τα βάρη που φόρτωσε σε όλους μας η καπιταλιστική κρίση που τσάκισε τις λαϊκές οικογένειες.

Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στους αγώνες όχι μόνο για την προάσπιση όλων των κατακτήσεων και δικαιωμάτων αλλά και την επέκταση τους. Μαζί με όλους τους Χαιδαριώτες , τα σωματεία , τους φορείς . Είμαστε περήφανοι λοιπόν για αυτήν την θητεία και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε , μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο , στο πλευρό των συμπολιτών μας για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας