Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου για την κοπή δέντρων

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2019


 

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση για τις ενέργειες της διοίκησης Ντηνιακού σε σχέση με την κοπή δένδρων:

"Με το καλημέρα άρχισε να κόβει δέντρα η δημοτική αρχή Ντηνιακού.

Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Βαγγέλης Ντηνιακός έδειξε πόσο υπολογίζει και <<σέβεται>> τις νόμιμες διαδικασίες σε σχέση με την κοπή των δέντρων.


Δύο ημέρες πριν ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που είναι υπεύθυνη για την κοπή ή όχι των δέντρων , εντελώς αυθαίρετα έκοψε ένα μεγάλο πεύκο στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Λεωφόρου Αθηνών.

Ούτε απόφαση της Επιτροπής υπήρξε , ούτε διερεύνηση άλλης πιθανής λύσης για να μην κοπεί το πεύκο (π.χ. στήριξης του όπως διατυμπάνιζαν τα προηγούμενα χρόνια για τα ελάχιστα δέντρα που είχαν κοπεί με αποφάσεις της επιτροπής και του δασαρχείου και ήταν επικίνδυνα για πτώση).


Γνωρίζουμε ότι θα βγούνε τα έμμισθα ή υποτακτικά παπαγαλάκια που όλα αυτά τα χρόνια με ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες πολέμησαν με κάθε τρόπο την δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης και θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν αυτή την ενέργεια της δημοτικής αρχής Ντηνιακού.

Όμως οι συμπολίτες μας , μακρυά πλέον από τις προεκλογικές σκοπιμότητες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ήθος και τις αυθαίρετες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής."

Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας