Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019

 


Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός για να εκθέσει την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην διόγκωση τα προηγούμενα χρόνια των εξόδων μισθοδοσίας του Δήμου και στη δυσαναλογία τους με τους ΚΑΠ που εισπράττει ο Δήμος. Ο Βαγγέλης Ντηνιακός τόνισε την διαφορά ανάμεσα σε Δήμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης, και τα οποία είναι διαχειρίσιμα με ρυθμίσεις, και στον Δήμο Χαϊδαρίου ο οποίος έχει δυσκολία στην κάλυψη της μισθοδοσίας και των λοιπών ανελαστικών δαπανών από το 2020 και μετά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ εξέφρασαν την υποστήριξη τους και την διάθεση συμβολής τους στην προσπάθεια του Δήμου Χαϊδαρίου για τον εξορθολογισμό των οικονομικών του. Με έναυσμα την ενημέρωση από τον Δήμαρχο, αποφασίστηκε σε προσεχή συνεδρίαση να διεξαχθεί ειδική συζήτηση για τα οικονομικά προβλήματα των Δήμων και το ΔΣ της ΚΕΔΕ να καταλήξει σε μια συνολική πρόταση προς το Υπουργείο.


Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός συνεχίζει τις συναντήσεις σε όλα τα επίπεδα της κεντρικής κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης ώστε να υλοποιηθεί ένα βιώσιμο σχέδιο οικονομικής σταθεροποίησης χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και στην απαραίτητη αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας