Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κώστας Φωτεινάκης: Θα επιδιώξω να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες,


Σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2019, ορκίστηκα με πολιτικό όρκο Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαϊδαρίου. Είχα κατέβει με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» με υποψήφιο Δήμαρχο το Θοδωρή Σπηλιόπουλο.

Η τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου γνωρίζει ότι ο άξιος συμπολίτης μας και συνυποψήφιος, Διαμαντής Μαγουλάς, που είχε εκλεγεί στην προηγούμενη θέση από  εμένα, είχε ένα θέμα με την υγεία του. Περιμέναμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η η  πορεία του έτσι ώστε να καθορίσουμε ως δημοτικός συνδυασμός τη στάση μας. Η πορεία του Διαμαντή εξελίσσεται πολύ καλύτερα απ’  ότι περιμέναμε, ωστόσο δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπει να αναλάβει δημοτικός σύμβουλος.


Όσο θα είμαι  δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου, με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτω από τη συμμετοχή μου στα κοινά για μια πεντηκονταετία, θα προσπαθήσω να συμβάλλω στη βελτίωση της λειτουργίας, των υπηρεσιών και των υποδομών της πόλης προς όφελος των πολιτών, στη διεύρυνση και αναζήτηση νέων στόχων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και τις νέες κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν ήμουνα και δεν είμαι πολιτικός καριέρας, και με αυτήν την έννοια δεν έχω  εξαρτήσεις, δεσμεύσεις ή άγχος για να επανεκλεγώ. Για το λόγο αυτό θα επιδιώξω να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος των θέσεων ή των προτάσεών μου, όπως το έχω κάνει ως πολίτης όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 

  • Κώστας Φωτεινάκης


(Σύντομο βιογραφικό)
Ο Κώστας Φωτεινάκης  είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ και πρόεδρός του από το 2012 μέχρι σήμερα. Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» στο Δήμο Χαϊδαρίου και μέλος του Δ.Σ. του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

Εκδότης του περιοδικού «προσανατολισμοί» (1998 – 2002) και τακτικός συνεργάτης των περιοδικών ΔΙΑΠΛΟΥΣ, Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ και άλλων εντύπων.

Συγγραφέας του Ιστορικού Λευκώματος «Χαϊδάρι Τόπος και Άνθρωποι» και του βιβλίου «Νότης Περγιάλης -  Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι». Επιμελητής του τουριστικού Οδηγού για τη Δυτική Αθήνα – Αττική. 

Διαχειρίζεται τα blogs Οικολογική Αριστερά (ECOLEFT.BLOGSPOT.GR), ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, ROSETA BOOKS, STOP TTIP CETA TISA.

Συμμετείχε σε επιτροπές και κινήματα πολιτών για την προστασία του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος δύο Σωματείων Εργαζομένων στον Πειραιά. 

Συντονιστής στο «Δίκτυο STOP TTIP CETA TISA Ελλάδας – Για μια αλληλέγγυα και δημοκρατική Ευρώπη σε έναν κόσμου δίκαιου κόσμου».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας