Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Χαϊδαρίου είναι στη διάθεση κάθε κατοίκου που θέλει αυξημένη πληροφόρηση - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2020


Η αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην χώρα και οι προειδοποιήσεις των ειδικών επιστημόνων ότι είναι πολύ πιθανή η έξαρση της ασθένειας το προσεχές διάστημα προκαλούν δικαιολογημένα τις ανησυχίες των συμπολιτών μας.

Οι αποφάσεις για κάθε μέτρο πρόληψης που πρέπει να ληφθεί ανήκουν στα αρμόδια Υπουργεία και σε αυτές πρέπει όλοι να υπακούμε. Μόνον η συντεταγμένη πολιτεία έχει την πληροφόρηση και τα μέσα για να αντιμετωπίσει σωστά την κατάσταση.


Πέραν από τις συλλογικές αποφάσεις υπάρχει και η ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί τις αναγκαίες προφυλάξεις και, εφόσον υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να έχει εκτεθεί στον ιό, να προστατεύσει όχι μόνον τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους.

Ο Δήμος είναι στη διάθεση κάθε κατοίκου που θέλει αυξημένη πληροφόρηση ή και συνδρομή για την διαχείριση τυχόν προβλήματος σχετικού με τον νέο ιό και με τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης.ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ακολουθήστε μας