Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: «Να κατέβουν τώρα οι κεραίες του θανάτου»

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2024

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΚΕΡΑΊΕΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Περιστέρι, 08/04/24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 «Να κατέβουν τώρα οι κεραίες του θανάτου»

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/04/24, 6μμ στις οδούς Κρόνου 3 και Αρτέμιδος, Κηπούπολη

Άλλη μία κεραία κινητής τηλεφωνίας “ανέβηκε” πρόσφατα στην οδό Κρόνου 3 και Αρτέμιδος, στην Κηπούπολη, μεγαλώνοντας τον κλοιό του θανάτου που έχει δημιουργηθεί από τις πολυάριθμες ήδη αναρτημένες κεραίες στην περιοχή.

Δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στα κέρδη τους! Αξιοποιούν το νέο νομοθετικό πλαίσιο, που επιτρέπει την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές, εκθέτοντας υπέρμετρα σε ακτινοβολία με κίνδυνο την υγεία τους τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται καθημερινά στα 32ο Νηπιαγωγείο, 40ο Νηπιαγωγείο, 17ο Δημοτικό Σχολείο, 41ο Δημοτικό Σχολείο, 7ο Γυμνάσιο, 10ο Γυμνάσιο, 17ο Γυμνάσιο, 7ο Λύκειο, 10ο Λύκειο, 2ο ΕΠΑΛ, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας, σε ακτίνα, δηλαδή, λίγων μέτρων από την τοποθετημένη κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία Συλλόγων Γονέων και κατοίκων που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση της κεραίας.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, τους γονείς, τους φορείς, τους αθλητικούς Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και συνολικότερα του Περιστερίου να αντισταθούν σε αυτό το αίσχος και να παλέψουμε συλλογικά, προκειμένου να διασφαλίσουμε τις ζωές και την υγεία των παιδιών μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να ανέβει καμία άλλη κεραία στον δήμο μας.

Καλούμε όλο τον λαό του Περιστερίου την Τετάρτη, 10/04/24, 6μμ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Κρόνου 3 και Αρτέμιδος στην Κηπούπολη.

 

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γενική Γραμματέας

Φίλιππος Φλουσκούνης                                                                                  Αλεξία Σαρημανώλη

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας