Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Όταν είμαστε ενωμένοι, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους και στα όνειρά μας όσο ψηλά και αν είναι τόνισε ο Σταύρος Τσίρμπας Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ης ομιλίας του: Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε κατ

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2023

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού τόνισε :

Έναν όρκο που τήρησα την προηγούμενη θητεία,όπως τήρησα και τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις. Αν η τετραετία λοιπόν που πέρασε ήταν από τις πιο επιτυχημένες της ιστορίας του τόπου, να είστε βέβαιοι ότι η πενταετία που θα διανύσουμε θα είναι η πιο λαμπρή της ιστορίας μας.

Και αυτό από τη μία γιατί βάλαμε ισχυρά θεμέλια, λύσαμε χρόνια προβλήματα και δρομολογήσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης. Και από την άλλη γιατί πορευόμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά.

Και όταν είμαστε ενωμένοι, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους και στα όνειρά μας όσο ψηλά και αν είναι. Συνεχίζουμε λοιπόν. Αγαπημένοι και ενωμένοι. Για την πόλη που ονειρευόμαστε

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας