Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Χαρά Καφαντάρη στα νοσοκομεία της Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2021

 

 

Σήμερα, 1/3/21 η Βουλευτής Δυτικής Αθήνας και Αν. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χαρά Καφαντάρη, μαζί με τον Γ. Καπλάνη, Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Δήμου Αγίας Βαρβάρας και την Β. Καλφοπούλου, μέλος της Νομαρχιακής Δυτικής Αθήνας, περιόδευσαν στους χώρους του Νοσοκομείων ΑΤΤΙΚΟΝ και Η Αγία Βαρβάρα. Αφορμή η πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας λόγω της πανδημίας και οι χειρισμοί της Κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα της 2ης ΥΠΕ.

Το δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικότερα στην Δυτική Αθήνα δέχεται μεγάλη πίεση από την πανδημία Covid 19 και με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης κινδυνεύει να καταστεί μονοθεματικό, δηλαδή αποκλειστικής αντιμετώπισης του κορωνοϊου. Σημειώνουμε ότι σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, την οποία η Χαρά Καφαντάρη μαζί με τους υπόλοιπους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία του Δυτικού Τομέα, κατέθεσε ως Αναφορά προς το Υπουργείο Υγείας, σήμερα.

 

Η πολιτική της Κυβέρνησης αφήνει εκτός συστήματος υγείας χρόνια πάσχοντες συμπολίτες μας, καθώς δεν ενισχύει το ΕΣΥ με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή (ΜΕΘ), ενώ σταδιακά υποβαθμίζει και την Πρωτοβάθμια Βαθμίδα Υγείας.

Κατά την επίσκεψη, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, όπου και εξέθεσε τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, ενώ δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση με το Σωματείο, καθώς σήμερα ήταν ημέρα εφημερίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι πάντα παρών και στη Δυτική Αθήνα, καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις και παρακολουθεί τις εξελίξεις σταθερός στον αγώνα της ενδυνάμωσης του δημόσιου συστήματος υγείας σε όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Δελτίο τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν Αττικόν
Η κατατεθείσα η Αναφορά

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας