Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Κύριε Μίχο, ή πραγματοποιήστε τις απειλές ή πάψτε επιτέλους το παραμύθι - Γιάγκας Μιχάλης Επικεφαλής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2020Ο κ. Γιάγκας Μιχάλης Επικεφαλής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» σε ανακοίνωση του με τίτλο "Κύριε Μίχο, ή πραγματοποιήστε τις απειλές ή πάψτε επιτέλους το παραμύθι!!!" αναφέρει τα εξής:


- Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης/12/19 «απειλήσατε» ότι θα διατάξετε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για να διαπιστώσετε την ευθύνη και τους λόγους καθυστέρησης παράδοσης της Γέφυρας Στ. Σαράφη.

- Στη συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου, αναφερόμενος στη χρήση από τους συλλόγους και στο καθεστώς λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων, «απειλήσατε» ότι θα αναζητήσετε ευθύνες για την καταστροφή των αθλητικών εγκαταστάσεων και για το ποιος εκμεταλλεύονταν, για ίδιο όφελος, τους χώρους.


- Επίσης «απειλήσατε» ότι θα διατάξετε και άλλη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για να βρεθούν οι υπεύθυνοι σχετικά με την καταβολή ή όχι, των υπερωριακών αποζημιώσεων, των ειδών ατομικής προστασίας και του γάλακτος στους εργαζόμενους.

- Για τις παραλαβές των προμηθειών, ευθέως είπατε ότι οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τι παραλαμβάνουν και κανονικά πρέπει να λογοδοτήσουν.

- Το ίδιο σκηνικό των απειλών, για προσφυγή στη δικαιοσύνη, το επαναλαμβάνετε κάθε φορά που ασκείται κριτική στο έργο και τις παραλήψεις σας.

Επειδή, με αυτή τη προσφιλή σας τακτική, θίγετε ανθρώπους και υπολήψεις, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να πραγματοποιήσετε άμεσα τις απειλές σας και να προσφύγετε στα όργανα ελέγχου και στη δικαιοσύνη, για να διαπιστωθούν τα όσα καταγγέλλετε.
Διαφορετικά:
- Ή είστε συμμέτοχος στη συγκάλυψη παράνομων και παράτυπων πράξεων ή

- τα λέτε για εκφοβισμό, για να έχετε σε ομηρία τους υπεύθυνους ή

- δεν συμβαίνει τίποτα από όσα ισχυρίζεστε, οπότε, πάψτε το παραμύθι.

Γιάγκας Μιχάλης
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

 

Σελίδα 1 από 38

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας