Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«ΔΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ» μια πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2021



Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα μια σειρά από «πράσινες δράσεις», που στόχο θα έχουν αφενός την αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών και αφετέρου τη θωράκιση των πόλεων απέναντι στις συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής.

  • Μια από τις δράσεις αυτές είναι η πρωτοβουλία «ΔΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ», μέσα από την οποία θα επιδιωχθεί να συγκεντρωθούν πόροι από Δήμους, προγράμματα αλλά και ιδιώτες χορηγούς, με τους οποίους θα χρηματοδοτηθούν αναδασώσεις πληγέντων περιοχών, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.


Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης 10 Αυγούστου 2021, η Κ.Ε.Δ.Ε. ανακοίνωσε το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού, στον οποίο κατέθεσε πρώτη 500.000 ευρώ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καλώντας πολίτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις που συνεργάζονται και στηρίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε σε συντονισμό με το κράτος, ειδικούς επιστημονικούς φορείς και Δασαρχεία, να ξαναγίνουν δάση άμεσα αλλά και με σχεδιασμό, οι περιοχές που κάηκαν.

  • Ο αριθμός λογαριασμού για όσους θέλουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία «ΔΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ» είναι: GR6901100800000008001174807 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΕΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ).

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας